Υλικά:
1/2 φλιτζ. παρθένο ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
1/4 φλιτζ αγνό έλαιο καρύδας
1/4 φλιτζ. τριμμένη κηρήθρα
1 κ.γ. λάδι από βιταμίνη Ε ή βούτυρο κακάο
Εκτέλεση:
-Βάλτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μεγάλο βάζο.
-Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση και τοποθετήστε το σκεπασμένο δοχείο μέσα στο νερό.
-Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα μέχρι τα υλικά να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν.
-Όταν αυτό συμβεί, μπορείτε να τοποθετήσετε το μείγμα στο αποστειρωμένο βαζάκι που θέλετε.
-Αφήστε την κρέμα να κρυώσει και φυλάξτε την μακριά από τη ζέστη.
Πηγή: care2.com
1/2 φλιτζ. παρθένο ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
1/4 φλιτζ αγνό έλαιο καρύδας
1/4 φλιτζ. τριμμένη κηρήθρα
1 κ.γ. λάδι από βιταμίνη Ε ή βούτυρο κακάο
Εκτέλεση:
-Βάλτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μεγάλο βάζο.
-Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση και τοποθετήστε το σκεπασμένο δοχείο μέσα στο νερό.
-Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα μέχρι τα υλικά να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν.
-Όταν αυτό συμβεί, μπορείτε να τοποθετήσετε το μείγμα στο αποστειρωμένο βαζάκι που θέλετε.
-Αφήστε την κρέμα να κρυώσει και φυλάξτε την μακριά από τη ζέστη.
Πηγή: care2.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου