Υλικά:
3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ. αποσταγμένο νερό
2 κ.γ. κομματιασμένη κηρήθρα
30 σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας
Εκτέλεση:
-Βάλτε το αποσταγμένο νερό στο μπλέντερ.
-Ανακατώστε μια μεζούρα ελαιόλαδο με την κηρήθρα. Βάλτε τα σε μπεν μαρί και βράστε το νερό για να λιώσει η κηρήθρα. Αφήστε την να κρυώσει για 2 λεπτά.
-Στο μπλέντερ με το νερό προσθέστε σταδιακά το μείγμα με το ελαιόλαδο και τη λιωμένη κηρήθρα.
-Προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας.
-Μεταφέρετε σε αποστειρωμένα δοχεία και αποθηκεύστε.
Πηγή: theholisticmama.com
3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ. αποσταγμένο νερό
2 κ.γ. κομματιασμένη κηρήθρα
30 σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας
Εκτέλεση:
-Βάλτε το αποσταγμένο νερό στο μπλέντερ.
-Ανακατώστε μια μεζούρα ελαιόλαδο με την κηρήθρα. Βάλτε τα σε μπεν μαρί και βράστε το νερό για να λιώσει η κηρήθρα. Αφήστε την να κρυώσει για 2 λεπτά.
-Στο μπλέντερ με το νερό προσθέστε σταδιακά το μείγμα με το ελαιόλαδο και τη λιωμένη κηρήθρα.
-Προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας.
-Μεταφέρετε σε αποστειρωμένα δοχεία και αποθηκεύστε.
Πηγή: theholisticmama.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου